Котаракът Куолити е бил изолиран от другите животни в приют в

...
Котаракът Куолити е бил изолиран от другите животни в приют в
Коментари Харесай

Коте пакостник освободи свои събратя от клетки в приют

Котаракът  Куолити е бил изолиран от другите животни в подслон в Хюстън, Съединени американски щати, откакто неведнъж ги е освобождавал от клетките им, написа английското издание Daily Mail.
Работещите в приюта не са имали различен избор, с изключение на да стигнат до фрапантни дейности, откакто макар добавените ограничения за сигурност, Куолити е траял да се измъква от личната си клетка. Котката не стопира до там и постоянно след бягството е отварял клетките и на другите животни, предава организация Фокус.
" Искането на Куолити за освобождение под гаранция беше отхвърлено, по тази причина той самичък се освободи " , се споделя в известие на формалната страница на приюта в обществената мрежа „ Facebook “.
" Куолити не може да бъде арестуван. И няма позор " , написа още в нея.
" Той липсваше на своите съквартиранти, до момента в който беше заточен. Те се любуваха на вечерните си бягства в приюта ", се споделя в известието.
От приюта настояват, че в остарелия си дом, Куолити е пускал кучето в къщата със същите умения, с които сега пакости в приюта. В неговото изложение още написа, че когато той види врата, тя съставлява предизвикателство за него и той нормално съумява да я отвори.
В друга обява, обвързвана с котарака, от приюта пишат, че е допустимо най-накрая да са съумели да намерят дом на енергичният котарак.
Снимка: архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР